Online inchecken

Hier kan je een overzicht vinden van de incheck procedure bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Staat de airline er niet tussen? Of heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

Airbaltic
Je kan bij airBaltic vanaf 5 dagen voor vertrek online inchecken via deze link. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugvlucht. Voor check in op de luchthaven wordt een meerprijs van €35 per persoon in rekening gebracht.

Austrian
Bij Austrian kan je zowel op de luchthaven als op voorhand inchecken via deze link met het ticketnummer en je achternaam.

Easyjet
Je kan vanaf 30 dagen tot uiterlijk 4u voor vertrek inchecken via deze link. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugvlucht. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen.

Open bovenstaande link en kies vervolgens aan de bovenkant van de website voor 'Boeking bijwerken' en daarna 'Online inchecken'. Vul de achternaam van de hoofdboeker en je boekingsreferentie in.

Eurowings
Je kan vanaf 36u tot uiterlijk 1,5u voor vertrek inchecken via deze link

KLM
Bij KLM kan je zowel op de luchthaven als op voorhand inchecken via deze link met het ticketnummer en je achternaam.

LOT
Bij LOT kan je zowel op de luchthaven als 24u op voorhand inchecken via deze link met het ticketnummer en je achternaam.

Lufthansa
Bij Lufthansa kan je zowel op de luchthaven als op voorhand inchecken via deze link met het ticketnummer en je achternaam.

Ryanair
Bij Ryanair is het mogelijk om vertrek online in te checken (en een stoel te reserveren) via deze link na ontvangst van je reserveringsnummer. Indien je geen betaalde stoel wenst te reserveren kan je vanaf 24 uur voor vertrek online inchecken en zal een stoel worden toegewezen. Inchecken op de luchthaven zelf is mogelijk tegen een vergoeding van €55. Dient je instapkaart opnieuw afgedrukt te worden dan moet je rekening houden met een vergoeding van €20 per passagier voor heruitgifte van de instapkaart. Wij raden het dus aan om online in te checken en je instapkaart afgedrukt mee te nemen om onvoorziene kosten te voorkomen. 

TAP
Bij TAP kan je zowel op de luchthaven als op voorhand inchecken via deze link met het ticketnummer en je achternaam.

Transavia
Je kan vanaf 30u tot uiterlijk 4u voor vertrek inchecken via deze link. Je krijgt zonder extra kosten een zitplaats toegewezen. Let op, dit geldt ook voor de terugvlucht. Ook is het bij Transavia mogelijk om kosteloos in te checken op de luchthaven. Op de luchthaven kan je inchecken met je reserveringsnummer en identiteitsbewijs of paspoort. 

Vueling
Je kan vanaf 7 dagen tot uiterlijk 4u voor vertrek inchecken via deze link. Dit geldt voor zowel de heen- als de terugvlucht. Het is mogelijk om eerder in te checken tegen betaling.

Wizzair
Je kan vanaf 48u tot uiterlijk 3u voor vertrek inchecken via deze link. Inchecken op de luchthaven kan voor een meerprijs van €35 per persoon.