Ardennen rondreis met wellnesshotels

We are sorry, this package is not available at the moment
Banner

Ardennen rondreis met wellnesshotels

Autorondreis7 daysAnhée, Houffalize, SpaSeptember
We are sorry, this package is not available at the moment

Package description

Stap op een mountainbike en cross door de heuvels, peddel in een kajak over kronkelende rivieren en proef biertjes bij lokale Belgische brouwerijen. Met deze rondreis door de Ardennen ontdek je de mooiste plekken van deze avontuurlijke regio. Je reist met je eigen vervoer naar de Ardennen waar drie tophotels voor je geregeld zijn, soms zelfs met ontbijt of toegang tot de wellness. De perfecte combinatie van een actieve vakantie en lekker relaxen!

Included in this trip

2 nachten in Les Jardins de la Molignée 
2 nachten in Cocoon Hotel du Commerce 
2 nachten in Hotel La Villa des Fleurs 

Day 1-3: Les Jardins de la Molignée

Les Jardins de la Molignée

Je eerste stop van deze vakantie in de Ardennen is een 4* hotel vlakbij Dinant en Namen. Dinant telt verschillende highlights, maar zeker de Citadel van Dinant mag je niet missen. Met een kabelbaan klim je naar dit op een rots gelegen fort. Of proef een biertje bij biermuseum Maison Leffe!

Day 3-5: Cocoon Hotel du Commerce

Cocoon Hotel du Commerce

Stap na een paar dagen rondom Dinant weer in de auto en rijd naar je volgende stop: Cocoon Hotel du Commerce op een perfecte ligging in Houffalize. Vanaf dit 4* hotel ontdek je gemakkelijk de prachtige omgeving. Ook mooi meegenomen, parkeren is gratis! Kom lekker tot rust in de hamam, sauna of in het bubbelbad. Liever iets actiever? Huurt een kano of ga een mountainbike en ga de natuur in! Weer zin in een biertje? Op slechts 8 minuten rijafstand en een verstandige 30 minuten fietsafstand staat zo bij brouwerij Achouffe.

Day 5-7: Hotel La Villa des Fleurs

Hotel La Villa des Fleurs

De laatste stop van deze reis door de Ardennen is Spa, de wellnesstad van België. De Thermen van Spa zijn een must-visit in dit stadje. Na een paar uur relaxen in de warme baden, sauna's en bubbelbaden voel je  je als herboren! 

Location
Map

A - Les Jardins de la Molignée:
Route De La Moligne, Anhée, België

B - Cocoon Hotel du Commerce:
Rue Du Pont 10, Houffalize, België

C - Hotel La Villa des Fleurs:
Rue Albin Body 31, Spa, België