Kasteelroute door Luxemburg inclusief 4* hotels

We are sorry, this package is not available at the moment
Banner

Kasteelroute door Luxemburg inclusief 4* hotels

Autorondreis6 daysBourscheid, Clervaux, Esch-sur-SureDecember
We are sorry, this package is not available at the moment

Package description

Kruip achter het stuur voor de meest romantische roadtrips van je leven, want deze rondreis neemt je mee langs de mooiste kastelen en chateaux van Luxemburg. Onderweg kom je langs sprookjesachtige plaatsjes zoals Esch-sur-Sûre en het imposante kasteel Bourscheid. Tijdens deze roadtrip verblijf je in goede hotels en je blijft zelfs een nachtje slapen in een luxe kasteelhotel met wellness. Goed om te weten: alle overnachtingen zijn inbegrepen en de reis is op basis van eigen vervoer. 

Included in this trip

2 night(s) in Gourmet & Relax Hotel De La Sure 
2 night(s) in Cocoon Hotel La Rive 
1 night(s) in Chateau d'Urspelt 

Days 1 - 3: Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Jouw avontuur begint in Esch-sur-Sûre, een van de mooiste dorpen van Luxemburg. Slenter door de krioelende straatjes van het historisch centrum en waan jezelf in een middeleeuws sprookje tussen de eeuwenoude gebouwen en charmante sfeer. Je verblijft in een 4* hotel op steenworp afstand van kasteel Esch-sur-Sûre, dé eyecatcher en belangrijkste bezienswaardigheid van het dorp. In de ochtend staat je een lekker vers ontbijtje te wachten.

Days 3 - 5: Cocoon Hotel La Rive

Cocoon Hotel La Rive

De volgende stop op de route is Bourscheid, een pittoresk dorpje aan de oever van rivier de Sûre. Strik de veters strak en volg het pad naar Kasteel Bourscheid, de grootste burcht in Luxemburg. Het kasteel dateert uit het jaar 1000 en is zo goed bewaard gebleven, dat het zo uit een Disney sprookje lijkt te komen. Je thuisbasis in Bourscheid is een luxe hotel aan de rivier de Sûre. Een heerlijk ontbijt is bij je verblijf inbegrepen.

Days 5 - 6: Chateau d'Urspelt

Chateau d'Urspelt

Save the best for last, want op de laatste dagen van je reis slaap je in een echt kasteelhotel! Châteaux d'Urspelt ligt in het noorden van Luxemburg en biedt de perfecte setting voor een romantisch verblijf. Van borrelen in de binnentuin tot een ontspannen wellness behandeling en dobberen in de 'cave pool' - hier voel je je de koning te rijk!

Location
Map

A - Gourmet & Relax Hotel De La Sure:
Rue Du Pont 1, Esch-sur-Sure, Luxemburg

B - Cocoon Hotel La Rive:
Bourscheid-Plage, Bourscheid, Luxemburg

C - Chateau d'Urspelt:
Am Schlass, Urspelt, Clervaux, Luxemburg