Rondreis door Tsjechië en Boheems Zwitserland

We are sorry, this package is not available at the moment
Banner

Rondreis door Tsjechië en Boheems Zwitserland

Autorondreis8 daysBad Schandau, Cesky Krumlov, PraagDec - Sep
We are sorry, this package is not available at the moment

Package description

Ontdek de verschillende kanten van het veelzijdige Tsjechië tijdens een rondreis vol cultuur, historie en natuur. Laat je verrassen door het historische Český Krumlov, ga op mini citytrip in het bruisende Praag en kom tot rust in de indrukwekkende natuur van het nationaal park van Boheems Zwitserland. Goed om te weten: deze reis is op basis van eigen vervoer. 

Included in this trip

2 night(s) in Hotel U Maleho Vitka 
3 night(s) in Hotel Selsky Dvur 
2 night(s) in Hotel Elbresidenz an der Therme Bad Schandau 

Days 1 - 3: Hotel U Maleho Vitka

Hotel U Maleho Vitka

De rondreis gaat van start in het sprookjesachtige Český Krumlov in Tsjechië, een middeleeuwse stad gelegen aan de kronkelende Moldau rivier. Boven de pittoreske keienstraatjes en authentieke huizen torent het imposante kasteel uit. Verdwaal in de talloze middeleeuwse steegjes, breng een bezoek aan één van de vele musea die de stad telt of haal de sportieveling in jezelf naar boven tijdens een kanotocht over de rivier. ’s Avonds kom je tot rust in een sfeervol 3* hotel gelegen in één van de oudste straatjes van het historische centrum.

Days 3 - 6: Hotel Selsky Dvur

Hotel Selsky Dvur

Voor de volgende bestemming vertrek je richting het sfeervolle Praag. De eeuwenoude hoofdstad heeft een rijke geschiedenis en dat merk je overal in het prachtige centrum. Flaneer over de beroemde Karelsbrug, bewonder de Astronomisch Klok op het gezellige Oude Stadsplein en breng bovenop de heuvel een bezoek aan de indrukwekkende Praagse Burcht. Na de klim naar boven kun je daarnaast genieten van een prachtig uitzicht over de stad! Je verblijft in een comfortabel 4* hotel op een rustige locatie met toegang tot een aangename binnentuin.

Days 6 - 8: Hotel Elbresidenz an der Therme Bad Schandau

Hotel Elbresidenz an der Therme Bad Schandau

Sluit je vakantie ontspannen af in een luxueus 5* hotel inclusief spa in het oudste kuuroord van de Sächsische Schweiz. Het stadje Bad Schandau ligt op een steenworp afstand van Boheems Zwitserland Nationaal Park, een indrukwekkend natuurgebied waar je heerlijk kan wandelen. Dwaal in het park door diepe valleien en baan je een weg tussen imposante zandsteenrotsen. Daarnaast is Bad Schandau al sinds 1898 het startpunt van de Kirnitzschtalbahn, een historische tram die je door het nationaal park naar de Lichtenhain-waterval brengt!

Location
Map

A - Hotel U Maleho Vitka:
Radnicní 27, Cesky Krumlov, Tsjechië

B - Hotel Selsky Dvur:
K Horkam, Praag, Tsjechië

C - Hotel Elbresidenz an der Therme Bad Schandau:
Markt 1-11, Bad Schandau, Duitsland