Bezoek sprookjeskasteel Neuschwanstein inclusief 3* hotel

We are sorry, this package is not available at the moment
Banner

Bezoek sprookjeskasteel Neuschwanstein inclusief 3* hotel

Duitsland2, 3, 4 or 5 daysFuesssenDec - Sep
We are sorry, this package is not available at the moment

Package description

Waan je in een Disneysprookje tijdens een bezoek aan Schloss Neuschwanstein in het zuiden van Duitsland. De regio staat bekend om haar sprookjesachtige uitstraling, vol berglandschappen, weelderige bossen en kastelen! Tijdens deze trip krijg je een rondleiding door het indrukwekkende Schloss Neuschwanstein en blijf je een nachtje slapen in een sfeervol hotel vlakbij het kasteel. Ben jij klaar voor een vakantie vol magie?

Included in this trip

1, 2, 3 or 4 night(s) in Hotel & Restaurant Ludwigs 
Toegangsticket Schloss Neuschwanstein

Hotel & Restaurant Ludwigs

Over het hotel
Beleef een sprookjesachtige reis in het zuiden van Duitsland. Hotel Lüdwigs is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het magische Schloss Neuschwanstein, het ‘Disney kasteel’ van Duitsland.

Kamers
Droom na een dag sightseeing en wandelen heerlijk weg in de comfortabele kamers van Hotel Lüdwigs. Alle kamers van het hotel zijn elegant ingericht en beschikken over een privé badkamer, comfortabele bedden en airconditioning.

Faciliteiten
Proef de authentieke Beierse keuken in het restaurant van Hotel Lüdwigs en borrel na op het gezellige terras. Ook beschikt het hotel over een overdekte parkeerplaats, ideaal wanneer je met de auto op vakantie gaat. In het gehele hotel heb je toegang tot gratis Wi-Fi.

Locatie
Hotel Lüdwigs ligt in het historische hart van Füssen, een pittoresk stadje aan de rivier de Lech. Op slechts vier kilometer van het hotel ligt Schloss Neuschwanstein. De omgeving leent zich ook perfect voor mooie wandeltochten door de natuur en de kristalheldere Forggensee is de ideale plek om een zonnige dag door te brengen.

Location

Reichenstr, Fuesssen, Duitsland

Map
Images not found

Toegangsticket Schloss Neuschwanstein

Beleef de magie van Disney tijdens een bezoek aan Schloss Neuschwanstein. Met dit ticket krijg je toegang tot een van de mooiste kastelen van Duitsland. Tijdens een 30 minuten durende rondleiding wordt je meegenomen door alle 14 vertrekken van het kasteel en kijk je je ogen uit naar alle pracht en praal, terwijl je luistert naar de indrukwekkende geschiedenis van het slot. Wanneer het half uur om is, heb je vrij de tijd om op eigen houtje het kasteel te bewonderen.

Goed om te weten: er vinden dagelijks diverse begeleide tours plaats onder leiding van een Duits of Engels sprekende gids. Ook zijn er audiotours beschikbaar in het Nederlands, Spaans, Italiaans, Arabisch en meer.