Autorondreis langs de mooiste kleine plekjes van Toscane

We are sorry, this package is not available at the moment
Banner

Autorondreis langs de mooiste kleine plekjes van Toscane

Italië8 daysLucca, San GimignanoDec - Okt
We are sorry, this package is not available at the moment

Package description

De Italiaanse regio Toscane kent een prachtige natuur, pittoreske dorpjes en historische steden. Ontdek een van de mooiste plekjes tijdens een autorondreis door deze diverse omgeving. Tijdens jouw rondreis verblijf je in het sfeervolle Lucca en het middeleeuwse San Gamignano, waar je écht even terug gaat in de tijd. Je overnacht in centraal gelegen hotels, waardoor alle hotspots binnen handbereik zijn. Proef de lekkerste wijnen, bewonder de gezellige pleinen en geniet van het authentieke Italië in Toscane. 

Included in this trip

3 night(s) in Hotel Rex 
4 night(s) in La Cisterna 

Days 1 - 4: Hotel Rex

Hotel Rex

De eerste vier dagen van jouw vakantie breng je door in een van de mooiste plaatsjes van Toscane: Lucca. Deze historische stad is omgeven door oude stadsmuren en bevat pittoreskje straatjes en prachtige kerken zoals de Santi Giovanna en Reparata Kerk en de San Giusto Kerk. Bezoek hier het gezellige plein Piazza dell’Anfiteatro; een plek waar ooit gewelddadige gevechten werden gehouden tussen gladiatoren en leeuwen. Plof hier neer op een van de terrasjes en kom even tot rust met een fris drankje.

Days 4 - 8: La Cisterna

La Cisterna

Op de vierde dag van jouw rondreis kom je aan in het bekendste bergdorp van Toscane: San Gimignano. Waan je hier even in de middeleeuwen door de oude torens, muurschilderingen en de skyline die sindsien amper is veranderd. Wandel langs sfeervolle pleinen zoals Piazza della Cisterna en bewonder de oude, smalle straatjes. Tip: proef hier zeker even de Vernaccia di San Gimignano; een witte wijn die van de lokale witte druif wordt gemaakt. 

Location
Map

A - Hotel Rex:
Piazzale Bettino Ricasoli 19, Lucca, Italië

B - La Cisterna:
Piazza Della Cisterna, San Gimignano, Italië