Bezoek de kerstmarkt van Düsseldorf inclusief hotel naar keuze

Banner

Bezoek de kerstmarkt van Düsseldorf inclusief hotel naar keuze

Kerstmarkt2, 3, 4 or 5 daysDüsseldorfDecember

from

€ 35,-

per person frombased on 2 passengers

Package description

Rond kerst is Duitsland hét land om naartoe te gaan! Overal vind je de leukste en gezelligste kerstmarkten waar je alvast kerstinkopen kunt doen en waar je natuurlijk lekker kunt eten en drinken. Wij houden ervan! De kerstmarkt in Düsseldorf is er eentje die je zeker niet wilt missen; door de hele stad kun je de kerstsfeer proeven. Tijdens jouw trip verblijf je in een hotel naar keuze. Kies voor een 3, 4 of 5-sterren hotel in of nabij het stadscentrum. Zo vind je de perfecte stedentrip naar Düsseldorf in de kerstmaanden voor de ideale prijs! 

Deze deal boek je zonder vervoer. Rijd zelf naar Düsseldorf met de auto of boek gemakkelijk een retourtje met de trein. Let op: de kerstmarkten zijn gesloten op 26 november & 24 en 25 december.

Included in this trip

1, 2, 3 or 4 hotel nights 
Kerstmarkt van Düsseldorf

Kerstmarkt van Düsseldorf

De kerstmarkt van Düsseldorf trekt jaarlijks veel bezoekers en is zeker de ideale plek voor alle kerstliefhebbers! Deze kerstmarkt staat bij velen op nummer 1 en dat is niet voor niets. Je vindt er gezellige pleinen met de leukste kerstkraampjes, kraampjes met heerlijke glühwein en de lekkerste hapjes. De kastanjebomen zijn door de hele stad versierd met lichtjes wat de stad een magische sfeer geeft. Alle zes pleinen staan met elkaar in verbinding waardoor je ze allemaal kunt bezoeken tijdens jouw trip naar christmassie Düsseldorf.