Bezoek Dublin inclusief Jameson Whiskey Distillery-tour & proeverij

We are sorry, this package is not available at the moment
Title image

Bezoek Dublin inclusief Jameson Whiskey Distillery-tour & proeverij

3 daysDublin5 departure airports
We are sorry, this package is not available at the moment

Breng een bezoek aan Dublin en ontdek de leukste highlights van de Ierse hoofdstad. Je verblijft in The Hendrick Smithfield, gelegen in de artistieke wijk Smithfield. Het hotel, met een eigen bar, is de perfecte uitvalsbasis om Dublin te verkennen. Bij deze trip zit een rondleiding met proeverij aan de Jameson Whiskey Distillery inbegrepen. Hier kom je achter het productieproces van de Ierse whiskey en proef je rechtstreeks uit het vat! Zo hoef je Dublin in ieder geval niet met dorst te verlaten.

Vertrek je liever vanuit België? Check dan deze deal!

Included in this trip
2 nights in The Hendrick Smithfield 
Return flight to Dublin, Ierland (DUB / EIDW) from departure airport of choice 
  • Amsterdam, Nederland (AMS / EHAM Schiphol)
  • Brussel, België (BRU / EBBR National)
  • Charleroi, België (CRL / EBCI Brussels South Charleroi)
  • Duesseldorf, Duitsland (DUS / EDDL DUESSELDORF INTL.)
  • Eindhoven
Dublin: Jameson Whiskey Distillery-tour & proeverij
Gratis online Zoom Academy fotografiecursus t.w.v. €29,95
The Hendrick Smithfield

Over het hotel
The Hendrick Smithfield hotel ligt midden in de creatieve wijk Smithfield in Dublin. Deze wijk staat bekend om haar straatkunst, straatfestival en onafhankelijke films. Door de artistieke bewoners weet je nooit wat je te wachten staat wanneer je naar buiten loopt. Begin jouw avontuur in Dublin bij dit hotel en eindig de dag met een biertje in de Hendrick Bar.

Kamers
Het hotel heeft in totaal 146 kamers die verschillen van een Double Room tot een Twin Room. De kamers hebben een strak interieur, heerlijke bedden en beschikken over snelle Wi-Fi, waardoor je altijd in contact bijft met je familie en vrienden.

Faciliteiten
Hendrick Bar is de bar van het hotel waar je een lekker hapje, biertje of cocktail bestelt. Ze hebben maar liefst 14 bieren en 31 sterke dranken op de kaart staan, van Jameson en Guinness tot Howling Gale Ale. Neem Hendrik Bar als beginpunt van jouw kroegentocht in Smithfield en heb de tijd van je leven.

Locatie
Het hotel ligt vlakbij Smithfield Square op Hendrick Street. Op dit plein staan kunst en ambacht voorop. Dit zie je terug in de boerenmarkten vol met lokale producten, straatevenementen en feesten. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel die zeker de moeite waard zijn, is de St. Michan's Church, de Jameson Distillery en het stadhuis.

All amenities and services
Parkeerplaats
Internet
Hotel location
Hendrick Street
Loading...
Dublin: Jameson Whiskey Distillery-tour & proeverij

Dublin staat niet alleen bekend om het zwarte Guinness bier, maar is ook erg goed in het produceren van Ierse whiskey. Tijdens een rondleiding met gids kom je erachter hoe ze dit doen in de historische Jameson-distilleerderij, vlakbij The Hendrick Smithfield hotel. Natuurlijk mag je zelf ook een aantal whiskey’s proeven, voor de volledige ervaring. 

Tijdens de rondleiding krijg je het verhaal van John Jameson rondom het maken van whiskey te horen. Daarnaast voel, ruik en proef je de whiskey in de oorspronkelijke gebouwen van de distilleerderij. Je brengt ook een bezoek aan de opslagplaats waar de whiskey ligt te rijpen. Hier proef je Jameson whiskey vers uit het vat! Om de rondleiding goed af te sluiten drink je na afloop nog een drankje bij de JJ bar. 

Gratis online Zoom Academy fotografiecursus t.w.v. €29,95

Thuiskomen met de mooiste foto's van jouw Trip? Bij deze deal zit namelijk een gratis fotografiecursus van Zoom Academy inbegrepen. We hebben drie mooie cursussen uitgezocht waar jij uit kan kiezen. Kies na je boeking voor:

  • Cursus smartphonefotografie (t.w.v. €29,95)
  • Cursus fotograferen op reis (t.w.v. €29,95)
  • Cursus fotograferen in de zomer (t.w.v. €14,95)